Frakt

Hur fungerar de olika fraktalternativen?

När du bokar dina produkter hos oss så erbjuder vi en rad olika alternativ för hur du skall få tillgång till dina produkter.

Vi skickar alla våra produkter till ditt närmaste Schenker ombud inom hela Sverige

Skall du inte besöka Åre, men vill utnyttja vår service? Ingen fara, vi packar din bokning och skickar den med posten så att du har dem någon dag innan det är dags för dig att ge dig av. Vi har en fast fraktkostnad 195 sek** tur & retur för alla våra hyrprodukter förutom fjällpulkor där fraktkostnaden ligger på 995 sek** tur & retur. Med i ditt paket ligger returfraktsedeln, i vissa fall kommer vi att skicka den separat med mail, det har att göra med att Schenker har en viss giltighet på sina returfraktsedlar. När du är klar med din bokning så ser du till att allt är torrt och sedan packar du ner allt i samma kartong som du fick det i och skickar tillbaka det till oss, resten fixar vi.

Bokas senast 7 dagar innan önskat leverans datum för normal taxa, 14 dagar för Danmark & Finland. För express frakt ber vi er kontakta oss.

Kostnad: 195kr/ToR**, fjällpulkor*** 498kr/ToR**, Expressfrakt 995kr**, Finland & Danmark 398kr**

Hämta hos något av våra utlämningsställen.

Du kan välja att hämta din bokning hos något av våra utlämningsställen: Vålådalens fjällstation, Storulvåns fjällstation och på Lundhags skomakarna.

Kostnad: 95kr*/bokning**

Utkörning inom Åre.

Bor du på hotell eller i stuga i Åre och vill att vi levererar direkt till dörren? Inga problem. Boka senast klockan 18:00 kvällen innan.

Här ingår:Bydalen, Vålådalen, Ottsjö, Edsåsdalen, Björnen, Huså, Åre, Tegefjäll, Duved, Enaforsholm, Storulvån, Storlien, Camp Ånn, Kolåsen, Kallsedet. För övriga anläggningar/byar kontakta oss innan bokning, så löser vi det.

 

Kostand: 95kr*/adress

**Priset gäller tur och retur.

***Priset gäller per pulka, om ingen annan överenskommelse nås.