Ortovox Sond 240 Light PFA

From: 50 kr inkl. moms

Kategori:

Beskrivning

Sond 240 Light PFA
Sonden för alla vikt orienterade vintersport idrottare. Med 270 g är det den lättaste pfa aluminium sonden i Ortovox sondområdet. Med pfa quick-release spännsystem och robust Dyneema draglinjen, är den klar för användning på några sekunder och lika snabbt fälls den ihop igen. Glidning av segmenten kan uteslutas! På 240 cm kan du läsa begravningsdjupet på de enskilda segmenten. Grepp hylsa av EVA-skum är mycket trevlig för att öva. Det passar ergonomiskt i handen och skyddar handen från kylan.
Liksom alla Ortovox sonder levereras 240 Light pfa med en praktisk snabbkopplings lock.

OBS! Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Vi förespråkar alltid att du har gått en lavinkurs (Åre Lavincenter) samt har övat med den utrustning du skall använda dig av. Utrustningen kan aldrig ersätta ett sunt förnuft och kunskap. Rent-a-Plagg AB är inte ansvarig för utövaren som använder vår utrustning.

Mer information eller om du vill köpa Ortovox Sond 240 Light PFA hittar du den här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod