Löparpaket m. Övernattning Lagutrustning 4 Personer

Från: 795 kr inkl. moms

Kategori:

Beskrivning

Det här paketet är tänkt för dig som skall springa ett lopp eller en tur liknande Kiruna Extreme. Där du förflyttar dig på fjället/liknande terräng och bär all den utrustning du behöver och det rör sig om minst en övernattning.

Detta ingår när du bokar produkten:

Kök (ink bränsle)

Kokkärl

Tält

Första förband innehållandes: Elastisk binda, steril gasbinda med tryckkompress.

OBS! Personlig utrustning hittar ni här!

Vi kan även hjälpa till med bars, gels, sportdryck, blocs och frystorkad mat till loppet.

Om du inte behöver någon del av utrustningen så skriver du det i meddelande rutan vid kassan. Där skriver du även ditt bröstmått, storlek på händer (Hestra storlekar) och storlek på kläder.

I rutan så specificerar du även vilket/om det är något speciellt lopp du skall springa, så kommer vi att kontrollera mot den obligatoriska utrustningen så att den överensstämmer med det vi skickar till dig.

När du bokar utgår du från den dag du reser hemifrån och när du är tillbaka hemma och kan skicka utrustningen i retur till oss. Frakttiden till dig eller önskad adress är inget du behöver beakta i din bokning. Vi kommer att skicka din bokning så att du har den med några dagars marginal, så att du hinner prova storlekar och bekanta dig med utrustningen. Självklart så löser vi om det är så att du vill ha den längre tid innan, du kontaktar då oss bara.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Löparpaket m. Övernattning Lagutrustning 4 Personer”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *