Löparpaket Tävling

From: 495 kr inkl. moms

Beskrivning

Det här paketet är tänkt för dig som skall springa ett lopp eller en tur liknande ett fjällmaraton och anpassas utifrån typ av lopp samt vilken typ av lopp. Kontakta oss för hjälp och pris!

Detta ingår när du bokar produkten:

Löparryggsäck

Första förband (Vattentätt)

Vindjacka

Underställströja

Kompass

Visselpipa

Handskar

Mössa

Löparskor (Skriv skostorlek i meddelande rutan. Osäker på storleken? Skriv mått på foten)

Tights

Vi kan även hjälpa till med bars, gels, sportdryck och blocs till loppet.

Om du inte behöver någon del av utrustningen så skriver du det i meddelande rutan vid kassan. Där skriver du även ditt bröstmått, storlek på händer (Hestra storlekar) och storlek på kläder.

I rutan så specificerar du även vilket/om det är något speciellt lopp du skall springa, så kommer vi att kontrollera mot den obligatoriska utrustningen så att den överensstämmer med det vi skickar till dig.

När du bokar utgår du från den dag du reser hemifrån och när du är tillbaka hemma och kan skicka utrustningen i retur till oss. Frakttiden till dig eller önskad adress är inget du behöver beakta i din bokning. Vi kommer att skicka din bokning så att du har den med några dagars marginal, så att du hinner prova storlekar och bekanta dig med utrustningen. Självklart så löser vi om det är så att du vill ha den längre tid innan, du kontaktar då oss bara.

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Löparpaket Tävling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *