Hilleberg Keron 3 GT

744 kr inkl. moms

Beskrivning

Nettovikt – 4.1 kg
Bruttovikt – 4.9 kg

Yttertältsväv – Kerlon 1800

Stänger (10 mm) – 4 x 328 cm

Markpinnar – 22 Y-Peg

 Personer: 3st

“Nettovikt” avser ytter- och innertält samt stänger. “Bruttovikt” är tältet packat med allt som ingår.

KERON ÄR DEN ÄLDSTA MODELLEN i vårt sortiment och har kontinuerligt förfinats över åren. Det blev snabbt en favorit eftersom tältet är tåligt och stabilt, rymligt inuti och lätt­hanterat. Dessa egenskaper har gjort tälten mycket populära bland alla kategorier av friluftsfolk plus proffsanvändare, som bergsguider, fjällräddare och militära specialenheter.

Båda modellerna passar också utmärkt för barnfamiljer, vandrare och “vanliga” användare som vill ha ett mycket stabilt tält som tål stora påfrestningar, men ändå inte väger för mycket. Det skall hålla för intensivt bruk i många år. Keron och Keron GT är utmärkta val för alla vildmarksäventyr, från krävande och långvariga vinterturer till vandringar av varierande längd i berg och skog.

GT-modellen med sina extra stora absider är mycket lämplig för hundförare och cyklister, som ofta behöver extra plats för packning och utrustning. Exempelvis kan två cyklar ställas i Keron 4 GT’s förlängda absid.

Keron är det samiska ordet för ripa, staden Kirunas namn är en variant av samma ord.

Är du intresserad av att köpa? Prova innan du bestämmer dig, vi drar av upp till 7 dagars hyreskostnad när du beställer tältet: Keron 3 GT

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hilleberg Keron 3 GT”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *