Helsport Rago Junior Dunsovsäck

369 kr inkl. moms

Beskrivning

Rago junior är en kompromisslös sovsäck för barn med samma material och detaljer som resten av Rago-serien. Det betyder att barn också kan ha samma bekväma sovsäckar.

För att uppnå det optimala förhållandet mellan värme och vikt har vi fokuserat på den skandinaviska marknaden och letat efter den optimala passformen i kombination med en exakt fördelning av högkvalitativt 650-dun. Med en liten volym och en vikt på endast 0,88 kg är sovsäcken också lämplig för barn, även i de mindre påsarna. Denna väska har också en lång dragkedja som enkelt kan komma in och ut ur sovsäcken.

Rago-juniorens passform är noggrant utformad för att undvika kalla fläckar. Kall prickar uppstår när dynan pressas mot väggarna medan du sover. Genom att utsträcka den bredaste delen av påsen från axlarna och hela vägen ner till höfterna, kommer man att kunna röra sig i sovsäcken utan kalla fläckar och en god natts sömn säkerställs. Detta är vår idealiska tre-säsong väska för barn med perfekt balans mellan värme, vikt och förpackningsvolym. Rago junior kommer att hålla barnen bekväma och varma bortom höstnätterna.

Vattenavvisande och lättviktigt yttertyg
Tunt, andningsbart och mjukt inre tyg
Skandinavisk passform, form och storlek
Dunk kammarsektioner för optimal isolering
Exakt beräknad nedfyllning för bästa värmeffektivitet
Böjda kapslar över bröstet håller duna på plats
Mycket bekväm och värmeeffektiv huva
Mjuka sladdar i huven
Fotänden är konstruerad för extra värme
Dragkedja ner till fotzonen med välisolerad dragkedja
Lätt och enkelt drift av dragkedjan
Inre dragkedja ficka för små detaljer

Vikt u/fodral: 0,86 kg
Fyllnadsmaterial: 332g 90/10 Anddun 650 cuin/oz
Max personlängd/bredd: 165/70 cm
Volym: 17×25 cm (6 L

 

Mer information eller om du vill köpa Helsport Rago Junior hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod.