Åsnes Ingstad Turskida

From: 395 kr inkl. moms

Kategorier: ,

Beskrivning

Åsnes Ingstad är en mycket lätt och robust fjällskida med hel stålkant och hela 22 mm innsväng. Den är utrustad med ett svagt spann och vallnigsficka. Skidan är samma som Combat Nato, utvecklad för försvaret, med tanke på både gå- och åkegenskaper. Den ultimata fjällskidan för den som ägnar sig åt  att njuta av allt det som fjället har att bjuda på.

Vikt: 2050 gram

Bredd: 84 62 74cm

Material: Pailownia och poppel (träkärna)

Belag: Vallningsbart

Helge Ingstad (1899 – 2001) -pelsjeger, polarhelt og vitenskapsmann, sysselmann på Grønland og Svalbard. Han gav ut fleire bestselegere om fangstlivet i Canada, Grønland og Svalbard. Gjennom dette arbeidet bidrog han til å skape en heroisk femstilling av fangstmennene sine eventyrlege liv. Ingstad var også administrator og polarforskar med særlig interesse for de nordlige områdene sin historie og etnografi. Han forsket på polarfolket sine kulturelle forhold og skaffet ny kunnskap om de norrøne bosettningene i Amerika.

Mer information eller om du vill köpa Åsnes Ingstad hittar du här! Vi drar av upp till 7 dagars hyra på priset om du beställer dig för att köpa produkten efter avslutad hyresperiod

Utdrag från hyresregler:

§ 19. Turskidor skall lämnas tillbaka utan fästvalla på belaget, om ej detta sker debiteras hyrestagaren 400kr för rengöring. Om belaget har blivit uppruggat för att fästvallan skall fästa, debiteras hyrestagaren för motsvarande ny skida då den bedöms som oanvändbar i Rent-a-Plagg AB´s normala verksamhet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Åsnes Ingstad Turskida”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *